DIN TOTALLEVERANDØR! VÅRT MÅL ER Å VÆRE BEST PÅ KVALITET, PRIS OG SERVICE! FINNER DU IKKE DET DU LETER ETTER? KONTAKT OSS GJERNE!
DIN TOTALLEVERANDØR! VÅRT MÅL ER Å VÆRE BEST PÅ KVALITET, PRIS OG SERVICE!
Joker Engros AS og Stiklestad Golf Klubb samarbeider for å gi deg og din bedrift det beste utvalget av arbeidsklær og annet utstyr!

Joker Engros AS og Stiklestad Golf Klubb samarbeider for å gi deg og din bedrift det beste utvalget av arbeidsklær og annet utstyr!

Joker Engros AS blir partner av Stiklestad Golf Klubb!

Vi er stolte av å annonsere at Joker Engros AS nå er en offisiell partner av Stiklestad Golf Klubb, som har blitt kåret som en av Norges beste golfklubber flere år på rad! Dette samarbeidet er en del av vår strategi for å tilby bedrifter det beste utvalget av arbeidsklær, kjemi, hygieneartikler, papir og annet utstyr.

Vi ser frem til å samarbeide med Stiklestad Golf Klubb og alle klubbens medlemmer.

Som en bedrift som verdsetter kvalitet og ekspertise, har vi funnet en perfekt match i Stiklestad Golf Klubb, som også verdsetter disse verdiene.

Partnerklubben avtalen innebærer at vi vil tilby alle bedrifter tilknyttet klubben spesialpriser og fordeler på vårt utvalg av arbeidsklær og annet utstyr. Vi vil også delta på forskjellige arrangementer og aktiviteter på klubben.

Vi i Joker Engros ønsker å kunne være en sparringspartner med din bedrift på å velge riktige arbeidsklær og hvordan dere kan spare bedriften på forbruksartikler!

Følg med på vår blogg og sosiale medier for å få oppdateringer om vårt samarbeid med Stiklestad Golf Klubb, og ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Vi ser frem til å samarbeidet!

#JokerEngrosAS #StiklestadGolfKlubb #Partnerklubbavtale #Arbeidsklær #Hygieneartikler #Papir #Kjemi #Golf #Golfbaner #Bedriftsutstyr #Kvalitet #Ekspertise #Effektivitet #Arbeidsmiljø #Sponsor #SammenOmSuksess #Norge #Trøndelag

Oppdag den ultimate komforten på jobben med DX4 Collection fra Portwest
Vi takker for tilliten!